Hoe werkt de woonmodule?

De woonmodule is opgedeeld in 3 stappen. Te weten de locatie, het samenstellen van de woning en het downloaden van de geselecteerde gegevens. Hieronder leest u stap voor stap wat u moet doen om uw droomhuis te creëren.

  1. Selecteer rechtsonder de wijk waar u wilt gaan bouwen.
  2. Er verschijnt een straatbeeld met diverse locaties. Klik vervolgens op een kavel naar keuze. De weergegeven woningen zijn slechts ter indicatie, in de volgende stap kan de woning nog helemaal naar wens worden samengesteld.
  3. Als u een kavel heeft uitgekozen, klik dan op stel samen.
  4. Eerst wordt de voorgevel samengesteld. In overleg met de gemeente Almere kunt u ervoor kiezen de woning uit te breiden met een dakopbouw. LET OP, woningtype Rhône is niet beschikbaar met een dakopbouw.
  5. Kies vervolgens een gevelstijl naar keuze.
  6. Selecteer een gevelindeling aan de hand van de opties Goed, Beter of Best. LET OP, niet elke optie is per woningtype beschikbaar.
  7. Zoek de gewenste gevelbekleding uit voor uw droomhuis.
  8. Klik boven de afbeelding op ‘begane grond’, ‘verdieping 1’ en ‘verdieping 2’ en stel het interieur samen.
  9. U kunt steeds een stap terug om een vinkje aan of uit te zetten, zodat u uw droomhuis helemaal naar wens en binnen budget kunt realiseren.
  10. De woning van uw dromen samengesteld? Klik dan bovenaan op stap 3, download PDF, en u heeft een overzicht van de complete woning inclusief prijzen.

Mocht u er onverhoopt toch niet helemaal uitkomen met de woonmodule? Belt u ons dan even en wij staan u graag te woord om u verder te helpen!