Over Betaalbaarhuisbouwen.nl

Betaalbaarhuisbouwen.nl is onderdeel van de Lichtenberg Bouwgroep en is ontwikkeld in samenwerking met HOYT Architecten en Woonmodule. De Lichtenberg Bouwgroep heeft een bouwhistorie van ruim 75 jaar! Betaalbaarhuisbouwen.nl is door de bewegingen op de huizenmarkt in het leven geroepen om te kunnen voldoen aan de vraag om betaalbare huizen te bouwen voor starters. Betaalbaarhuisbouwen.nl werkt veel samen met de gemeente Almere, waar ook al een aantal huizen gerealiseerd zijn. Maar mocht u elders in het land een kavel hebben weten te bemachtigen of er één op het oog hebben, ook dan kan betaalbaarhuisbouwen.nl iets voor u betekenen!

 

Concept

Betaalbouwbaarhuisbouwen.nl heeft een bouwconcept ontwikkeld voor zowel particulieren afzonderlijk alsmede CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap), gemeentes en projectontwikkelaars. Betaalbaarhuisbouwen.nl is in staat om een enkel huis te bouwen, maar ook een hele straat of wijk! Opdrachtgevers kunnen in de woonmodule hun eigen woning samenstellen. Of het nu gaat om een vrijstaand, hoek, twee-onder-een-kap of tussenwoning gaat, alles is mogelijk. Stap voor stap stel je met met betaalbaarhuisbouwen.nl je eigen betaalbare woning samen. Veelvoorkomende opties zoals een uitbouw, garage en tuindeuren zijn allemaal opgenomen in de woonmodule. Bovendien is er keuze uit 12 woningtypen en is de uitstraling geheel naar smaak aan te passen. Tijdens deze stappen zijn de kosten meteen overzichtelijk, zodat de woning altijd binnen budget valt. Dat is transparant bouwen!

 

Onze visie

Het verkopen en bouwen van betaalbare standaardwoningen voor particuliere opdrachtgevers, gemeentes en projectontwikkelaars, door middel van een traditioneel beproefd bouwproces. Hiermee leveren wij een bijdrage aan de woningbehoefte van starters op de woningmarkt in de hedendaagse samenleving. Bovendien bieden wij starters de kans om hun geld niet in een huurwoning te steken, maar in een koopwoning dat op de lange termijn een meer waardevaste investering is.