Stripheldenbuurt

De Stripheldenbuurt is de laatste wijk in stadsdeel Buiten waar nog ruimte is om zelf te bouwen. De wijk is dus al grotendeels klaar. De beschikbare kavels liggen midden in de wijk, aan het water en langs de bestaande groenstrook met bomen. Misschien wel de mooiste kavels die beschikbaar zijn liggen op een schiereiland. Hier mag zelf bepaalt worden hoe breed de kavel moet zijn voor jou ideale droomwoning.

 

De woonomgeving in de Stripheldenbuurt is rustig en kindvriendelijk. De wijk is ruim opgezet met ruimte voor water en groen. Buitenleven kan door de bewoners letterlijk worden opgevat. Kinderen kunnen heerlijk afkoelen in het water tijdens de warme zomerdagen en schaatsen als het vriest. De bruggen in de wijk zijn hoog genoeg om een dagje rond te varen door Almere. Vanuit de wijk ben je met de boot ook zo in de polder. Kinderen kunnen zich daarnaast urenlang vermaken op het natuurspeeleiland. Liever rustig genieten van de natuur? Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, de Oostvaarderplassen liggen namelijk om de hoek.

 

Voorzieningen

Doordat de Stripheldenbuurt al grotendeels klaar is heeft het een compleet aanbod aan voorzieningen. Drie basisscholen, een supermarkt en gezondheidscentrum. De naastgelegen wijken bieden daarnaast onder andere nog een bowlingbaan, manege en volop horecagelegenheden. Vanaf de Buitenring zijn de A6 en A27 per auto snel bereikbaar. De kilometers fietspaden verbinden de omliggende wijken met de Stripheldenbuurt. Ook het OV is goed geregeld met frequente busverbindingen naar NS-stations Almere Oostvaarders en Almere Buiten. Kortom, een wijk die kindvriendelijk is, maar wel met de gemakken van een stad!

 

pdf-icon Kavelpaspoort Stripheldenbuurt

pdf-icon Flyer woningen Stripheldenbuurt

Stripheldenbuurt